Hizmetlerimizin Tanımı


Kuruluş, yerleşme und US-Anonim Şirketlerinin (US-Corporations) yönetimi ile bağlantılı olarak, müvekkillerimize aşağıdaki hizetlerimizi sunuyoruz:

Tüm kuruluş işlemlerinin yerine getirilmesi: Örneğin hissedarlar sözleşmesinin hazırlanması, isim arama, federal eyalet kanunlarına uygun olarak sicil kayıtları ve resmi onaylar.

Yerleşme hususunda yardım: Posta hizmeti ve telefon bağlantılı işyeri binalarının bulunması hususunda aracılık, Bank of America’da ticari banka hesaplarının açılması, mesleki durum ile ilgili birliklerde üyelik konusunda aracılık yapma, sınai kayıt ve icabında ticari sicil kayıtlarında yardımcı olma (ikinci elden yapılan hizmet Alman Noteri), pazarlama taslaklarının hazırlanması ve reklamların yapılması.

Şirket yönetimi yardım; örneğin: Uygun muhasebe ve vergi danışmanlık şirketleri konusunda aracılık yapma, tüm önemli hukuki alanlarda avukatlık danışmanlığı hususunda aracılık yapma (ikinci elden yapılan hizmet), yönetim için Avrupa’da uygun vergi ofislerinin bulunması hususuda aracılık yapma; icabında açılacak olan şubeler için.

Öz sermaye finansmanı hususunda yardım: borsa dışı ve borsa öncesi sermaye piyasası, bankalardan bağımsız sermaye temini (Ara sermaye, komanditer şirket sermayesi, yararlanma hakkı sermayesi, Venture Sermayesi v.s.).

Uluslar arası faaliyet gösteren bir şirket danışmanlığının gereksinime göre diğer hizmetleri ve bireysel danışmanlık veya görüşmeler.